AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bilezik kırmak

Kahve falında altın bilezik kırmak

Kahve falında altın bilezik kırmak makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik kırmak gördüyseniz:

  • Gönüllü gruplarla çalışabilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında altın bilezik kırmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında altın bileziği kırmak hayırlı terfiler alınacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında bilezik kırmak yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzük kırmak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında altın kolye kırmak daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, çok farklı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında altın kalın bilezik görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz altın bilezik takmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak bileğinde altın bilezik görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir