AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bileziği kırmak

Kahve falında altın bileziği kırmak

Kahve falında altın bileziği kırmak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, kazancın sürekli artacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bileziği kırmak gördüyseniz:

  • Kendi düşüncelerinizi uygulamak için gereken zamanı ilerde bulacaksınız.

Kahve falında altın bilezik kırmak kazançlı adımlar atılacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye delalet eder.

Kahve falında altın bileziği kırmak insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına delalettir.

Kahve falında bilezik kırmak elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük kırmak parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına delalettir.

Kahve falında altın kolye kırmak isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına alamet eder.

Kahve falında annenin altın bilezik taktığını görmek çok hayır duası alacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında altın bileziğini çaldırmak bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük altın bilezik takmak kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir