AnaSayfa / Genel / Kahve falında sazı kırmak

Kahve falında sazı kırmak

Kahve falında sazı kırmak kazalara ve belalara yakın duracağına, yapılan planların alt üst olacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sazı kırmak gördüyseniz:

  • Verilecek sözler faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında sazı kırmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saz teli görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, edilen duaların kabul edileceğine alamet eder.

Kahve falında saz aldığını görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saz çalmayı öğrenmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saz çalan görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış saz görmek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına alamet eder.

Kahve falında saz görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına inanılır.

Kahve falında saz kırıldığını görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, kazancının helal para olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir