AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamın boynunu kırmak

Kahve falında adamın boynunu kırmak

Kahve falında adamın boynunu kırmak bir ömür olacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, nahoş sözler işiteceğine, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına delalettir.

Kahve falında adamın boynunu kırmak gördüyseniz:

  • İki çok cazip olmayan alternatif arasında bir seçim yapmanız gerekiyor.

Kahve falında adamın boynunu kırmak bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin boynunu kırmak çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına delalet eder.

Kahve falında boynunu kırmak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü din adamı görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevdiğin adamı görmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı devlet adamı görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamı uyurken görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine alamet eder.

Kahve falında adamı aşağı atmak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir