AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilekten ameliyat olmak

Kahve falında bilekten ameliyat olmak

Kahve falında bilekten ameliyat olmak borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına rivayet eder.

Kahve falında bilekten ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında bilekten ameliyat olmak geçim derdine düşeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilekte yara görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında bilek kesmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında bilek öpmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, icat yapacağına alamet eder.

Kahve falında bileklerinin kesildiğini görmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında kendi bileklerini kesmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin bileklerini kestiğini görmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına yorulur.

Kahve falında bilek kırmak hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir