AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilekte yara görmek

Kahve falında bilekte yara görmek

Kahve falında bilekte yara görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında bilekte yara gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konular belli alanlardaki başarınızı engelleyebilir.

Kahve falında bilekte yara görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, hararetli olayların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında el bileklerinin kesildiğini görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bilekten tutmak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının bileklerini kestiğini görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bilek kestiğini görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında bilek güreşi yapmak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilek öpmek haberler alacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi bileklerini kesmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir