AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilek öpmek

Kahve falında bilek öpmek

Kahve falında bilek öpmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, parasal krizler yaşanacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, işlerin sarpa saracağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, işinin ehli olacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilek öpmek gördüyseniz:

  • Resmi dairelerle olan işlerinizde olmadık zorluklar çıkabilir.

Kahve falında bilek öpmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bilekten kan aldırmak başı sıkışanın derdine çare bulacağına, parasını ve işini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında bilekten bıçaklanmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında bilekte dövme görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bileklerini görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bilek bükmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el bileklerinin kesildiğini görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bileklerini kesmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir