AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi bileklerini kesmek

Kahve falında kendi bileklerini kesmek

Kahve falında kendi bileklerini kesmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, çok hayırlı şeylere, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, yeni bir işe gireceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi bileklerini kesmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz.

Kahve falında kendi bileklerini kesmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bilek kesmek işlerin düzgün gideceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bileklerini kesmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilekte dövme görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilek bükmek aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bileklerini kestiğini görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bilekten ameliyat olmak her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, dertlerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bilek kesilmesi görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir