AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileklerinin kesildiğini görmek

Kahve falında bileklerinin kesildiğini görmek

Kahve falında bileklerinin kesildiğini görmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, tüm sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bileklerinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Olayları hafife alıp ya da nasılsa bir şekilde hallederim diyerek yaşam kalitenizi düşürmenizin veya yaşamınızı sıkıntıya sokmanızın bir anlamı o Biraz daha düşünmelisiniz.

Kahve falında el bileklerinin kesildiğini görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında bilek kesilmesi görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak bileklerinin kesildiğini görmek sıkıntılarının daha da artacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bileklerinin kesildiğini görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına işaret eder.

Kahve falında bileklerini kesmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine alamet eder.

Kahve falında bileklerinin kanadığını görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına işarettir.

Kahve falında bilek öpmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, her istediğini alabileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin bileklerini kestiğini görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir