AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilekten tutmak

Kahve falında bilekten tutmak

Kahve falında bilekten tutmak sevap işleyeceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilekten tutmak gördüyseniz:

  • Aceleciliğinden ise hiç bir şey kaybetmemişsin.

Kahve falında bilekten tutmak helal ekmek yeneceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında başkasının bileklerini kestiğini görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işarettir.

Kahve falında el bileklerinin kesildiğini görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilek kesilmesi görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilek öpmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bilek bükmek sorunların atlatılacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bileklerinin kesildiğini görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında bilekten bıçaklanmak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir