AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilek güreşi yapmak

Kahve falında bilek güreşi yapmak

Kahve falında bilek güreşi yapmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, huzurlu günlerin biteceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilek güreşi yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda güvence altında olmak için daha çok çalışmalısınız.

Kahve falında bilek güreşi yapmak aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalet eder.

Kahve falında bilek güreşi görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güreş yapmak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında güreş izlemek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına inanılır.

Kahve falında develerin güreştiğini görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına inanılır.

Kahve falında güreş tutmak sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında boğa güreşi görmek getirisi çok olan işler yapacağına, gelir elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında güreşte yenilmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir