AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilekte dövme görmek

Kahve falında bilekte dövme görmek

Kahve falında bilekte dövme görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, çok hayırlı insan olunacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, işlerine yeni işler katacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında bilekte dövme gördüyseniz:

  • Siz iyi bir arkadaşsınız.

Kahve falında bilekte dövme görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında bilek güreşi yapmak hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bileklerinin kesildiğini görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına yorulur.

Kahve falında bilekte altın bilezik görmek fakirleşeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bileklerini kestiğini görmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi bileklerini kesmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında bilekten bıçaklanmak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında bilek kırmak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir