AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilekte altın bilezik görmek

Kahve falında bilekte altın bilezik görmek

Kahve falında bilekte altın bilezik görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bilekte altın bilezik gördüyseniz:

  • Maddi veya hukuki konularla ilgili endişelerinizi bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında bilekte altın bilezik görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bileklerinin kesildiğini görmek söz sahibi olacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi bileklerini kesmek kötü bir habere veya tehlikeye, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bilekten kan aldırmak kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, insanlar tarafından tanınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilekte dövme görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bilek güreşi görmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilekten bıçaklanmak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bilek kırmak bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir