AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilek bükmek

Kahve falında bilek bükmek

Kahve falında bilek bükmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilek bükmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerle kıyaslandığında, sizin beklentileriniz hafif kalabilir.

Kahve falında bilek bükmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına yorulur.

Kahve falında su bükmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında boyun bükmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, yüksek moral sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kaşık bükmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında demir bükmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına delalet eder.

Kahve falında çamaşır bükmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yorgan bükmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ip bükmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir