AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileklerini kesmek

Kahve falında bileklerini kesmek

Kahve falında bileklerini kesmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işarettir.

Kahve falında bileklerini kesmek gördüyseniz:

  • Planlar hızlı değişiklikler gerektiriyor.

Kahve falında bileklerini kesmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında kendi bileklerini kesmek Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına işarettir.

Kahve falında bilek kesmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında bilek kestiğini görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilekten ameliyat olmak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilekte altın bilezik görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında bileklerini görmek dinden çıkacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilekte dövme görmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir