AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileğinin koptuğunu görmek

Kahve falında bileğinin koptuğunu görmek

Kahve falında bileğinin koptuğunu görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına tabir olunur.

Kahve falında bileğinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalar çözüm üretilmesinde faydalı olabilir.

Kahve falında başkasının bileğini kesmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında el bileğinin kırıldığını görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bileğinden bıçaklanmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işaret eder.

Kahve falında bileğinde altın bilezik görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin bileğini kesmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza rivayet eder.

Kahve falında birinin bileğini kestiğini görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalettir.

Kahve falında ayak bileğinin kesildiğini görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına işaret eder.

Kahve falında bileğinin kesilmesini görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir