AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileğinde altın bilezik görmek

Kahve falında bileğinde altın bilezik görmek

Kahve falında bileğinde altın bilezik görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, büyük zararlara uğrayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Kahve falında bileğinde altın bilezik gördüyseniz:

  • Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden gözükmüyor.

Kahve falında bileğinde altın bilezik görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında ayak bileğinde altın bilezik görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinde bilezik görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bileğinde bilezik görmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine delalettir.

Kahve falında el bileğinde yara görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bileği taşı görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğini kesmek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında bileğinden bıçaklanmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir