AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileğinden bıçaklanmak

Kahve falında bileğinden bıçaklanmak

Kahve falında bileğinden bıçaklanmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bileğinden bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda bazı sözler verebilirsiniz.

Kahve falında bıçakla bileğini kesmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında bileğinden bıçaklanmak lüksünün ve konforunun da baki olacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının bileğini kesmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak bileğinin şiştiğini görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında el bileğini kesmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak bileği görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında ayak bileğinden yaralanmak açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında bileğini kestiğini görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir