AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileğinden tutmak

Kahve falında bileğinden tutmak

Kahve falında bileğinden tutmak mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında bileğinden tutmak gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında bileğinden tutmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine işarettir.

Kahve falında bileğin kanadığını görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına işarettir.

Kahve falında kendi bileğini kesmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bileğini kesmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine delalet eder.

Kahve falında el bileğinin şiştiğini görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, her geçen gün başarıların artacağına işaret eder.

Kahve falında el bileğinin koptuğunu görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında el bileğinin kırıldığını görmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak bileğinde altın bilezik görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir