AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileğini kırmak

Kahve falında bileğini kırmak

Kahve falında bileğini kırmak maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına alamet eder.

Kahve falında bileğini kırmak gördüyseniz:

  • Kafanızın içindekileri açığa çıkarmakta güçlük çekebilirsiniz.

Kahve falında bileğini kırmak büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el bileğinin şiştiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ayak bileğinde yara görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında bileğinden kan aktığını görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının bileğini kestiğini görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ayak bileğini kesmek onun yolundan ayrılmayacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına tabir olunur.

Kahve falında el bileğinin kesildiğini görmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bileğin kanadığını görmek fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir