AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileğin kanadığını görmek

Kahve falında bileğin kanadığını görmek

Kahve falında bileğin kanadığını görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bileğin kanadığını gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklıklara karşılık zihinsel olarak oldukça güçlüsünüz.

Kahve falında bileğinin kanadığını görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bileğin kanadığını görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında ayak bileğinden iğne vurulmak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kol bileğinin kesildiğini görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında bileğinden bıçaklanmak üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında ayak bileği görmek üzgün olacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinin şiştiğini görmek işlerinin yarım kalacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi bileğini kesmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, başarıya giden yollarını açacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir