AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileğinden kan aktığını görmek

Kahve falında bileğinden kan aktığını görmek

Kahve falında bileğinden kan aktığını görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, maddi gücünün yerine geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bileğinden kan aktığını gördüyseniz:

  • Uzaktaki kişilerin sorunlarıyla ilgilenilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında bileğinden kan aktığını görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el bileğini kesmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında bileğinin koptuğunu görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak bileğinin kırıldığını görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Kahve falında ayak bileğinden iğne vurulmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bileğinde altın bilezik görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, büyük zorluklar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el bileğinin kesildiğini görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına inanılır.

Kahve falında ayak bileğinde kıl görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir