AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak bileğinde altın bilezik görmek

Kahve falında ayak bileğinde altın bilezik görmek

Kahve falında ayak bileğinde altın bilezik görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında ayak bileğinde altın bilezik gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri evinizle ilgili konularda istediklerinizi yapmaya ikna edebilirsiniz.

Kahve falında ayak bileğinde altın bilezik görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinde bilezik görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bileğinde altın bilezik görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bileğinde bilezik görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak bileğini görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında ayak bileğinin şiştiğini görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinde kıl görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinin kesildiğini görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir