AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak bileğinde kıl görmek

Kahve falında ayak bileğinde kıl görmek

Kahve falında ayak bileğinde kıl görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ayak bileğinde kıl gördüyseniz:

  • pazarlık aşamasında olabilirsiniz.

Kahve falında ayak bileğinde kıl görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak bileğinden vurulmak çıkmaza gireceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak bileği görmek aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak bileğini görmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına delalet eder.

Kahve falında ayak bileğinden yaralanmak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğini kesmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinin şiştiğini görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında ayak bileğinde yara görmek hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir