AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak bileğinin kırıldığını görmek

Kahve falında ayak bileğinin kırıldığını görmek

Kahve falında ayak bileğinin kırıldığını görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, sorunların üstesinden geleceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak bileğinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevklere sahip kişilerle biraraya gelmenizi sağlayabilecek aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında ayak bileğinin kırıldığını görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bileği kırılmak bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el bileğinin kırıldığını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinden iğne vurulmak fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak bileğini kesmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine inanılır.

Kahve falında ayak bileğinde altın bilezik görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında ayak bileğinin kesildiğini görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, kendisini çok yıpratacağına alamet eder.

Kahve falında ayak bileğinde bilezik görmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir