AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak bileği görmek

Kahve falında ayak bileği görmek

Kahve falında ayak bileği görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, işlerin büyüyeceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak bileği gördüyseniz:

  • Sizde hayal kırıklığı yaratacak olsa bile, özel hayatınıza ilişkin konumunuz hakkında dürüst olmalısınız.

Kahve falında ayak bileğinden vurulmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinin kırıldığını görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinden iğne vurulmak iflasın eşiğine geleceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinde altın bilezik görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, doğru işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında ayak bileğinde bilezik görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine işarettir.

Kahve falında ayak bileği görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında ayak bileğini kesmek isabetli girişimlerde bulunacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalet eder.

Kahve falında ayak bileğinin şiştiğini görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir