AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileğini kestiğini görmek

Kahve falında bileğini kestiğini görmek

Kahve falında bileğini kestiğini görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bileğini kestiğini gördüyseniz:

  • Bireysel düşünecek, olaylarla daha yakından ilgileneceksiniz.

Kahve falında birinin bileğini kestiğini görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında kendi bileğini kestiğini görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının bileğini kestiğini görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işarettir.

Kahve falında bileğini kestiğini görmek maddi çıkmazların biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak bileğini görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el bileğinde yara görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işarettir.

Kahve falında ayak bileği görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında ayak bileğinde bilezik görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir