AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak bileğinde bilezik görmek

Kahve falında ayak bileğinde bilezik görmek

Kahve falında ayak bileğinde bilezik görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kendini yiyip bitireceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak bileğinde bilezik gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük bazı faydalı planlarınız olabilir.

Kahve falında ayak bileğinde altın bilezik görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinde bilezik görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine yorulur.

Kahve falında bileğinde bilezik görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bileğinde altın bilezik görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında ayak bileğinin şiştiğini görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinden iğne vurulmak gönül kapılarını açacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğini kesmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğini görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, büyük mutluluk duyulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir