AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileğinde bilezik görmek

Kahve falında bileğinde bilezik görmek

Kahve falında bileğinde bilezik görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bileğinde bilezik gördüyseniz:

  • Enerji fazlanızı yürüyüşlere çıkarak ya da spor yaparak atabilirsiniz.

Kahve falında bileğinde altın bilezik görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ayak bileğinde bilezik görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ayak bileğinde altın bilezik görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bileğinde bilezik görmek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bileğin kanadığını görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hayallerde değişiklikler olacağına alamet eder.

Kahve falında bileğinin kanadığını görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında el bileğini kesmek adım adım başarıya ulaşılacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına işaret eder.

Kahve falında bileğinden tutmak istenmeyen olayların olacağına, satışların düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir