AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıldırcın beslemek

Kahve falında bıldırcın beslemek

Kahve falında bıldırcın beslemek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, zamanının boşa gideceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıldırcın beslemek gördüyseniz:

  • Bazı işleri başkalarına emanet etmeniz durumunda sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında bıldırcın beslemek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bıldırcın yumurtası yemek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıldırcın kuşu yakalamak kazancının iki kat artacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıldırcın yavrusu görmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, geriye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah bıldırcın görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına yorulur.

Kahve falında bıldırcın yumurtası toplamak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıldırcın avlamak çok kolay bir hayatı olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası kırmak koltuğunun yükseleceğine, kendini her konuda geliştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir