AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıldırcın yavrusu görmek

Kahve falında bıldırcın yavrusu görmek

Kahve falında bıldırcın yavrusu görmek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, kime gideceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıldırcın yavrusu gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, arzuları altında kalabilirsiniz.

Kahve falında bıldırcın yavrusu görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru bıldırcın görmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında bıldırcın görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kırık bıldırcın yumurtası görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıldırcın yumurtası görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine yorulur.

Kahve falında bıldırcın kuşu yakalamak çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, kişinin afiyette olacağına rivayet eder.

Kahve falında bıldırcın avlamak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı bıldırcın yakalamak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir