AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıldırcın yumurtası kırmak

Kahve falında bıldırcın yumurtası kırmak

Kahve falında bıldırcın yumurtası kırmak çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, isabetli kararlar alacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında bıldırcın yumurtası kırmak gördüyseniz:

  • Yeterliliğinizi ispat edebileceğiniz, yeteneklerinizi gösterme şansı bulabileceğiniz fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası kırmak tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bıldırcın yumurtası içmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına işarettir.

Kahve falında kırık bıldırcın yumurtası görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına işarettir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası toplamak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası yemek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına işaret eder.

Kahve falında bıldırcın yumurtası görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canlı bıldırcın yakalamak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına alamet eder.

Kahve falında bıldırcın kuşu yakalamak ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir