AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıldırcın yumurtası yemek

Kahve falında bıldırcın yumurtası yemek

Kahve falında bıldırcın yumurtası yemek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına yorulur.

Kahve falında bıldırcın yumurtası yemek gördüyseniz:

  • Kafalar dağınık olabilir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası yemek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası kırmak talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında bıldırcın yumurtası görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, mutlu günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bıldırcın yumurtası toplamak yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık bıldırcın yumurtası görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında bıldırcın yumurtası içmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında ölü bıldırcın görmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, onu alkışlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah bıldırcın görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, yaşama dört elle sarılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir