AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıldırcın kuşu yakalamak

Kahve falında bıldırcın kuşu yakalamak

Kahve falında bıldırcın kuşu yakalamak işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, yetkili bir göreve atanacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıldırcın kuşu yakalamak gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, evle bağlantılı kişileri veya ailenizi ilgilendiren konuların ön plana çıkabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında bıldırcın kuşu yakalamak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, hedeflere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canlı bıldırcın yakalamak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temizlenmiş bıldırcın görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş bıldırcın görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz bıldırcın görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıldırcın sürüsü görmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıldırcın yumurtası yemek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında siyah bıldırcın görmek onların güvenini sarsacağına, bir sebeple çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir