AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıldırcın avlamak

Kahve falında bıldırcın avlamak

Kahve falında bıldırcın avlamak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında bıldırcın avlamak gördüyseniz:

  • Son zamanların aksine, sempatikliğinizi kullanarak ya da kendinizi göstererek bazı kişileri bazı konularda ikna edebilir veya bazı planlarınıza katılımda bulunmalarını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında bıldırcın avlamak yaptığı işlerin günbegün artacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine yorulur.

Kahve falında beyaz bıldırcın görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, zahmete düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası içmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine inanılır.

Kahve falında bıldırcın kuşu yakalamak ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine işarettir.

Kahve falında ölü bıldırcın görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına işarettir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası toplamak askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında bıldırcın yavrusu görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bıldırcın görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir