AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bıldırcın görmek

Kahve falında siyah bıldırcın görmek

Kahve falında siyah bıldırcın görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah bıldırcın gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan rutin iş veya konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında siyah bıldırcın görmek sıkıntılarına ortak olacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında canlı bıldırcın yakalamak başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temizlenmiş bıldırcın görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bıldırcın avlamak çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına işaret eder.

Kahve falında bıldırcın kuşu yakalamak hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına tabir olunur.

Kahve falında bıldırcın yumurtası içmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş bıldırcın görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında yavru bıldırcın görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir