AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıldırcın yumurtası içmek

Kahve falında bıldırcın yumurtası içmek

Kahve falında bıldırcın yumurtası içmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası içmek gördüyseniz:

  • Planlarınızın planlandığı şekilde gitmemesi sizi üzmesin.

Kahve falında bıldırcın yumurtası içmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık bıldırcın yumurtası görmek işlerin yolunda gideceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine alamet eder.

Kahve falında bıldırcın yumurtası kırmak korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına delalettir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası yemek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bıldırcın yumurtası görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına alamet eder.

Kahve falında bıldırcın yumurtası toplamak hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş bıldırcın görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz bıldırcın görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir