AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıldırcın görmek

Kahve falında bıldırcın görmek

Kahve falında bıldırcın görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bıldırcın gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz baskı altında olabilir veya sizin ilişkiyle ilgili fikirleriniz değişebilir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası içmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü bıldırcın görmek hayırlı bir evlat olacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı bıldırcın yakalamak borcunu ödeyeceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş bıldırcın görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında bıldırcın görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıldırcın sürüsü görmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında kırık bıldırcın yumurtası görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bıldırcın avlamak kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, maddi kayba uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir