AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bıldırcın görmek

Kahve falında beyaz bıldırcın görmek

Kahve falında beyaz bıldırcın görmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, çok büyük adımlar atacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz bıldırcın gördüyseniz:

  • Kötü niyetli olmasa bile ondan zarar görebilirsiniz.

Kahve falında beyaz bıldırcın görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü bıldırcın görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıldırcın kuşu yakalamak hayırlı bir terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı bıldırcın yakalamak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında bıldırcın beslemek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine inanılır.

Kahve falında bıldırcın yavrusu görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bıldırcın yumurtası kırmak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş bıldırcın görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir