AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bıldırcın görmek

Kahve falında ölü bıldırcın görmek

Kahve falında ölü bıldırcın görmek işlerin başına geçeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, günahlarının affedileceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bıldırcın gördüyseniz:

  • Eski hobilerinizi ya da yapmaktan zevk aldığınız şeyleri hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında ölü bıldırcın görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, elinin de bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıldırcın avlamak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine delalet eder.

Kahve falında bıldırcın yumurtası görmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında bıldırcın sürüsü görmek aileyle iş yapmayacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında kızarmış bıldırcın görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına inanılır.

Kahve falında bıldırcın yumurtası kırmak kazançsız işler peşinde olmaya, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına işaret eder.

Kahve falında bıldırcın yumurtası yemek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıldırcın kuşu yakalamak ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir