AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçaklanarak yaralanmak

Kahve falında bıçaklanarak yaralanmak

Kahve falında bıçaklanarak yaralanmak zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, istediklerini elde edeceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, neşeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçaklanarak yaralanmak gördüyseniz:

  • Fikir münakaşalarına açıksınız.

Kahve falında sırtında bıçak yarası görmek eşit davranılacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtından bıçakla yaralanmak herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, geniş bir rızka kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde bıçak yarası görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına işarettir.

Kahve falında bıçaklanarak yaralandığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçakla birinin yaralandığını görmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında bıçakla yaralandığını görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde bıçak yarası görmek dinine bağlı kalacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçaklanarak yaralanmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir