AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla birinin yaralandığını görmek

Kahve falında bıçakla birinin yaralandığını görmek

Kahve falında bıçakla birinin yaralandığını görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla birinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Fazla talepkar görünmemeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında bıçak yaralanmak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sırtında bıçak yarası görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtından bıçakla yaralanmak rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla yaralanmak kan görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla birinin yaralandığını görmek bol para kazanacağına, hastalıklarının düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında bıçaklanarak yaralanmak karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçaklanarak yaralandığını görmek geleceğine bakacağına, borçların gittikçe artacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde bıçak yarası görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir