AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde bıçak yarası görmek

Kahve falında yüzde bıçak yarası görmek

Kahve falında yüzde bıçak yarası görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde bıçak yarası gördüyseniz:

  • Ani harcamalarınız yaptıklarınızla yakından ilgilenen bir kişiyle aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında yüzde bıçak yarası görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzde yara çıktığını görmek sıkıntılı günler geçireceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzde yara izi görmek düzenin bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yüzde yaralar görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında yüzde yara görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında yüzde yara çıkmak dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine delalettir.

Kahve falında elde yüzde yara görmek sevilen birinin geleceğine, hep dua edeceğine delalettir.

Kahve falında yüzde tırnak yarası görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir