AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla yaralandığını görmek

Kahve falında bıçakla yaralandığını görmek

Kahve falında bıçakla yaralandığını görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, işlerin bir anda azalacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla yaralandığını gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz var.

Kahve falında bıçakla birinin yaralandığını görmek mutsuz olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına işarettir.

Kahve falında bıçakla yaralandığını görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında bıçak yarası görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine delalettir.

Kahve falında sırtından bıçakla yaralanmak onlar adına aç insanları doyuracağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına yorulur.

Kahve falında bıçak yaralanmak endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, kendisine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde bıçak yarası görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bıçaklanarak yaralandığını görmek hak yolundan ayrılmayacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçaklanarak yaralanmak dostlardan zarar görüleceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir