AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçaklanarak yaralandığını görmek

Kahve falında bıçaklanarak yaralandığını görmek

Kahve falında bıçaklanarak yaralandığını görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına yorulur.

Kahve falında bıçaklanarak yaralandığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılık isteyen, artistik ya da estetik konulara zaman ayırmalısınız.

Kahve falında bıçakla yaralanmak kan görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla yaralandığını görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçak yarası görmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına alamet eder.

Kahve falında sırtında bıçak yarası görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına alamet eder.

Kahve falında sırtından bıçakla yaralanmak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde bıçak yarası görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla birinin yaralandığını görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçak yaralanmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, dileklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir