AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından bıçakla yaralanmak

Kahve falında sırtından bıçakla yaralanmak

Kahve falında sırtından bıçakla yaralanmak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sırtından bıçakla yaralanmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz biri size ihanet edebilir.

Kahve falında sırtında bıçak yarası görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtından bıçakla yaralanmak uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtından yara görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına yorulur.

Kahve falında sırtında yara görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında sırt yara görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, işindeki verimliliğinin artacağına delalet eder.

Kahve falında sırtı yara görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, paraya ve mala kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kurşunla sırtından yaralanmak çok büyük özgüven kazanacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının sırtında yara görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir