AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde bıçak yarası görmek

Kahve falında yüzünde bıçak yarası görmek

Kahve falında yüzünde bıçak yarası görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ağız tadının bozulmayacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde bıçak yarası gördüyseniz:

  • Esnek olmalısınız.

Kahve falında yüzünde bıçak yarası görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işarettir.

Kahve falında sırtında bıçak yarası görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, birlikte bazı işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında bıçakla yaralanmak kan görmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bıçak yarası görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında bıçakla yaralandığını görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında yüzde bıçak yarası görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına işarettir.

Kahve falında bıçak yaralanmak bir organizasyona katılacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçakla birinin yaralandığını görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir