AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla bir yerini kesmek

Kahve falında bıçakla bir yerini kesmek

Kahve falında bıçakla bir yerini kesmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla bir yerini kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların değişmemesinden sıkılıyorsanız, değişmeye başladığını fark edeceksiniz.

Kahve falında bıçakla bir yerini kesmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla kafa kesmek hayırlı günlerin geleceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçak kesmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında bıçakla boğazını kesmek güzel günler yaşayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına inanılır.

Kahve falında birini bıçakla kesmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla saçını kesmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla elma kesmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla halı kesmek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir