AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla pasta kesmek

Kahve falında bıçakla pasta kesmek

Kahve falında bıçakla pasta kesmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, ömür boyu devam edeceğine yorulur.

Kahve falında bıçakla pasta kesmek gördüyseniz:

  • İki türlü olay ön planda: İlki, uluorta herkesin gördüğü olaylar, diğeri ise, arka planda gelişenler.

Kahve falında bıçakla pasta kesmek terslik yaşayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında pasta kesmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün pastası kesmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Kahve falında yaş pasta kesmek yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına delalettir.

Kahve falında doğum günü pastası kesmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini bıçakla kesmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında bıçakla adam kesmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında bıçakla saç kesmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir