AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı bıçakla kesmek

Kahve falında yılanı bıçakla kesmek

Kahve falında yılanı bıçakla kesmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, yüküne ortak olacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına inanılır.

Kahve falında yılanı bıçakla kesmek gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak verirseniz, daha önce dinlemediğiniz için pişman olacaksınız.

Kahve falında bıçakla yılan kesmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine delalet eder.

Kahve falında yılanı bıçakla kesmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla domates kesmek kötülüklere gözünü kapatmaya, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla et kesmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında bıçakla tavuk kesmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla cam kesmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında ekmeği bıçakla kesmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla el kesmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir